Pécsi Tudományegyetem

Külügyi Igazgatóság

 

 

CAMPUS HUNGARY

Nyomtatóbarát változatPDF változat

 

 

Ösztöndíj program

A Campus Hungary felsőoktatási mobilitási program egyik kiemelt célja a magyarországi hallgatók nemzetközi tapasztalatszerzését elősegítő pályázati rendszer működtetése, amelynek segítségével minél több magyarországi felsőoktatási hallgató tanulhat ösztöndíjjal külföldön, csiszolhatja nyelvtudását és hazaérkezését követően kamatoztathatja a külföldön szerzett ismereteket.

A Campus Hungary kiemelt célja az is, hogy növelje a magyar felsőoktatás nemzetközi versenyképességét és a Magyarországon tanulmányokat folytató külföldi hallgatók számát, valamint elmélyítse, illetve kiterjessze a magyar és a külföldi felsőoktatási intézmények közötti kapcsolatot.

Az országos szinten koordinált Campus Hungary Program a Balassi Intézet és a Tempus Közalapítvány konzorciumában, az Európai Unió támogatásával, az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP) keretében valósul meg.

Campus Hungary ösztöndíjpályázatot hirdet 2015. január 1. és 2015. június 30. között megvalósítható hallgatóknak és felsőoktatási munkatársaknak szóló mobilitásra.

 Aktuális pályázati felhívás

 Ösztöndíj típusok (hallgatói és felsőoktatási munkatársi mobilitás)

 

Bővebb információk:

Sándorfi Eszter

intézményi Campus Hungary koordinátor

Nemzetközi Kapcsolatok Osztálya

Rektori Hivatal

Pécsi Tudományegyetem

7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4.

email: sandorfi.eszter@pte.hu

tel: 72/501-500/12417

 

Balassi Intézet

www.campushungary.hu

email: info@campushungary.hu

You shall not pass!